Roskilde Kommune: SKI-aftalen det bedste valg

Roskilde Kommune: SKI-aftalen det bedste valg

Roskilde Kommune havde brug for at købe digitale læringsplatforme til byens skoler. Kommunen brugte SKI’s rammeaftale 02.19 - delaftale 2: Kommuner.

På delaftalen kan man købe et bredt sortiment af fagsystemer til undervisningssektoren. Roskilde valgte UVdata A/S’ læringsplatform, MinUddannelse, hvor mål, elevplaner, årsplaner, ugeplaner, opgavestyring og forløbsafvikling hænger sammen. Platformen rummer desuden et ledelsescockpit, hvori skolens ledelse og kommunen kan få et overblik over brugen af værktøjet, antallet af uddannelsesparate elever mv.

Konsulent John V. Christiansen fra
Roskilde Kommune 

Overvejer altid forbruget af ressourcer

Konsulent i Roskilde Kommune med ansvar for skolernes pædagogiske læringscentre, John V. Christiansen, fortæller, at kommunen altid overvejer, hvilke ressourcer der skal bruges på en udbudsproces. 

”Vi sammenholder vores behov og udbudspligten med de ressourcer, vi har til rådighed, og så ser vi på, hvilken udbudsform der samlet set er mest optimal, herunder om vi kan bruge SKI’s aftaler. I dette tilfælde var SKI-aftalen det bedste valg,” siger John V. Christiansen.​

​I dette tilfælde v​ar SKI-aftalen det​ bedste valg​


​Skulle være klar til skolestart

“Med SKI opnåede vi en hurtig udbudsproces, der levede op til vores ønsker og behov,” siger John V. Christiansen og fortsætter:

 ”Det var vigtigt, da skolerne gerne ville bruge de nye systemer i forbindelse med skolestart. Ved at anvende SKI-aftalen blev det både nemt og hurtigt for os at løfte udbudspligten.” 

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Kontakt SKI

Tinna Krogh-Andersen

Tinna Krogh-Andersen

Chefkonsulent

E - tka@ski.dk

T . 51 17 42 25